Έξτρα παράλληλη μπαταρία 36V 10.4Ah EVE για πατίνι Xiaomi

210,00 €
Σε απόθεμα
Mόνο 1 στο απόθεμα
SKU
201-0003

Έξτρα παράλληλη εξωτερική μπαταρία 36V 10.4Ah με επώνυμα στοιχεία EVE για ηλεκτρικά πατίνια Xiaomi m365, 1S, mi3, Essential / Lite, Pro, Pro 2, Turbo-X, Fiat 500, Ducati και άλλα παρόμοια

Με την έξτρα παράλληλη εξωτερική μπαταρία το πατίνι σας θα κερδίσει πολλά πλεονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα

  • Μεγαλύτερη εμβέλεια
  • Μεγαλύτερη ροπή που μεταφράζεται σε καλύτερη επιτάχυνση και μεγαλύτερη δύναμη στις ανηφόρες. Μιλάμε για αισθητή διαφορά!
  • Επειδή η μπαταρία σας θα αδειάζει πιο αργά θα διανύετε περισσότερα χιλιόμετρα με μεγαλύτερη ταχύτητα
  • Η μέγιστη ταχύτητα σας υπό προϋποθέσεις θα αυξηθεί 2-3 χλμ/ώρα
  • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας θα μεγαλώσει μιας και θα δίνει πλέον το μισό ρεύμα στο σύστημα και ως εκ τούτου θα θερμαίνεται λιγότερο. Επίσης εφόσον η μπαταρία πλεον δεν θα αδειάζει τόσο πολύ θα κάνετε λιγότερους κύκλους φορτισης-εκφόρτισης.
  • Στα πλαίσια της εγκατάστασης της έξτρα μπαταρίας στα πατίνια Xiaomi μπαίνει custom firmware δικής μας παραμετροποίησης το οποίο δίνει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και ισχύ από την εργοστασιακή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

* Τα παραπάνω χλμ βασιζονται στις προδιαγραφές της Xiaomi για την εμβέλεια της εσωτερικής μπαταρίας: Mi Essential: 20χλμ, Μ365 Aπλό/S1: 30χλμ , Pro/Pro2: 45χλμ (σε ECO mode, με βάρος οδηγού 75kg)

Υπολογισμός πραγματικής εμβέλειας

Για να υπολογίσετε με ακρίβεια την ρεαλιστική εμβέλεια που θα έχετε πολλαπλασιάστε την εμβέλεια που έχετε τώρα με τους συντελεστές της στήλης "αύξηση".

Για παράδειγμα, έστω ότι έχετε ένα πατίνι Pro 2. Ο κατασκευαστής λέει ότι έχει θεωρητική εμβέλεια 45 χλμ. Εσείς όμως έστω ότι έχετε πραγματική εμβέλεια 35χλμ. Τότε με την έξτρα μπαταρία 10.4Ah θα έχετε πραγματική εμβέλεια 35χλμ * 1.81 = 63χλμ!

Επιπλέον πληροφορίες

Είμαστε με υπερηφάνεια οι πρώτοι που κατασκεύασαν τέτοιες μπαταρίες στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019, και ως εκ τούτου έχουμε με μεγάλη διαφορά τις περισσότερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, καθώς και αρκετές εξαγωγές στην Ευρώπη! Παράλληλα έχουμε την μεγαλύτερη εξειδίκευση σε πατίνια Xiaomi και γνωρίζουμε το λογισμικό τους καλύτερα από κάθε άλλο κατάστημα.

Εγγύηση

Οι μπαταρίες κατασκευάζονται με επώνυμα στοιχεία EVE* και δίνονται με 6 μήνες εγγύηση!

*H Xiaomi στα πρώτα της μοντέλα είχε χρησιμοποιήσει μπαταρίες EVE

Παρατηρήσεις

  • Η εγκατάσταση έξτρα μπαταρίας σε πατίνια Xiaomi απαιτεί τον προγραμματισμό τους με custom firmware. Αν το πατίνι σας είναι κρυπτογραφημένο πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσετε. Επειδή ειδικευόμαστε στα πατίνια Xiaomi μπορούμε να ξεκλειδώσουμε όλα τα ακόλουθα μοντέλα: m365, Pro 1, Essential / Lite, 1S, mi3, Pro 2 είτε με τον παλιό είτε με τον νέο επεξεργαστή. Παρακαλούμε, πριν προβείτε σε αγορά να μας συμβουλευτείτε.
  • Η μπαταρία δεν περιλαμβάνει την θήκη και την καλωδίωση. Πρέπει να τα παραγγείλετε είτε ξεχωριστά είτε σε μορφή κιτ. Δείτε τα σχετικά προϊόντα στο κάτω μέρος της σελίδας.

Περισσότερες Πληροφορίες

Περισσότερες Πληροφορίες
Συμβατότητα XiaomiM365, Pro, 1S, Pro 2, Essential / Lite, Mi 3
Συμβατότητα Turbo-XΑπλό, Pro, Pro 2
Τάση (V)36
Χωρητικότητα Μπαταρίας (Ah)10.4
Χωρητικότητα Μπαταρίας (Wh)374
Τύπος ΜπαταρίαςLi-Ion
Όροι Αναζήτησηςμπαταρία
Design & Development: Electrons.gr - Copyright © 2023 - 2024