Σχετικά με μας

 

Η ενασχόληση της εταιρίας μας με την ηλεκτροκίνηση δεν ξεκινάει με τροχούς, αλλά με φτερά και προπέλες, όταν το 2015 ο ιδρυτής της εταιρίας, Μύρων Μπουρλάκης, MSc Ηλεκτρολόγος Μηχ. & Μηχ. Υπολογιστών ΕΜΠ, ξεκίνησε την σχεδίαση των ηλεκτρικών συστημάτων του 25μετρου ηλιακού αεροπλάνου SolarStratos στο Hurlach της Γερμανίας.

Μετά την ολοκλήρωση του project, επιστρέφει στην Ελλάδα και αρχίζει να πειραματίζεται με επίγεια ηλεκτρικά οχήματα, επισκευάζοντας, τροποποιώντας και κατασκευάζοντας τα ηλεκτρικά συστήματα και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τους. Ύστερα απο μια 5ετία επιτυχημένης πορείας στον κλάδο και αφού η εμπιστοσύνη και η προτίμηση του κόσμου συνεχώς αυξανόταν δημιουργήθηκε το φυσικό κατάστημα και το eshop μας ELECTRONS.GR με σκοπό να δώσει λύσεις τόσο στην ηλεκτροκίνηση όσο και σε ευρύτερα συστήματα που απαιτούν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Έχοντας ένα δυνατό υπόβαθρο σπουδών στον κλάδο της ηλεκτρονικής, ηλεκτρολογίας και ενέργειας και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σχεδίασης στην εμπορική και αμυντική βιομηχανία, είμαστε πλέον πρωτοπόροι στον τομέα της ηλεκτροκίνησης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Η εταιρία μας με ευχαρίστηση θα σας βοηθήσει στην επισκευή του ηλεκτρικού σας οχήματος, των επαναφορτιζόμενων συσκευών σας αλλά και στην σχεδίαση και δημιουργία οποιουδήποτε project αφορά στην ηλεκτροκίνηση ή σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Design & Development: Electrons.gr - Copyright © 2023 - 2024