Έξτρα παράλληλη μπαταρία με θήκη και καλώδιο για ηλεκτρικό πατίνι

Από 20,00 €

Έως 325,00 €

Σε απόθεμα

SKU
201-0008

Έξτρα παράλληλη εξωτερική μπαταρία 36V σε κιτ για ηλεκτρικά πατίνι. Το κιτ περιλαμβάνει μπαταρία, καλώδιο, θήκη, προγραμματισμό και εγκατάσταση.

Είναι κατάλληλο για ηλεκτρικά πατίνια Xiaomi m365, 1S, mi3, Essential / Lite, Pro, Pro 2, Segway - Ninebot, Turbo-X, Fiat 500, Ducati και άλλα παρόμοια.

Προσαρμογή Έξτρα παράλληλη μπαταρία με θήκη και καλώδιο για ηλεκτρικό πατίνι

* Απαιτούμενα πεδία

Η Προσαρμογή σας
Έξτρα παράλληλη μπαταρία με θήκη και καλώδιο για ηλεκτρικό πατίνι
Έξτρα παράλληλη μπαταρία με θήκη και καλώδιο για ηλεκτρικό πατίνι

Σε απόθεμα

20,00 €

Περίληψη

  To κιτ αυτό περιλαμβάνει την μπαταρία, το καλώδιο, την θήκη, τον προγραμματισμό και την εγκατάσταση.

  Παρακαλούμε κάντε τις επιλογές σας πατώντας το κουμπί "Επιλογές"

  Με την έξτρα παράλληλη εξωτερική μπαταρία το πατίνι σας θα κερδίσει πολλά πλεονεκτήματα:

  Πλεονεκτήματα

  • Μεγαλύτερη εμβέλεια
  • Μεγαλύτερη ροπή που μεταφράζεται σε καλύτερη επιτάχυνση και μεγαλύτερη δύναμη στις ανηφόρες. Μιλάμε για αισθητή διαφορά!
  • Επειδή η μπαταρία σας θα αδειάζει πιο αργά θα διανύετε περισσότερα χιλιόμετρα με μεγαλύτερη ταχύτητα
  • Η μέγιστη ταχύτητα σας υπό προϋποθέσεις θα αυξηθεί 2-3 χλμ/ώρα
  • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας θα μεγαλώσει μιας και θα δίνει πλέον το μισό ρεύμα στο σύστημα και ως εκ τούτου θα θερμαίνεται λιγότερο. Επίσης εφόσον η μπαταρία πλεον δεν θα αδειάζει τόσο πολύ θα κάνετε λιγότερους κύκλους φορτισης-εκφόρτισης.
  • Στα πλαίσια της εγκατάστασης της έξτρα μπαταρίας στα πατίνια Xiaomi μπαίνει custom firmware δικής μας παραμετροποίησης το οποίο δίνει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και ισχύ από την εργοστασιακή

  Επιλογές

  Οι επιλογές που διατίθενται με τις προδιαγραφές τους φαίνονται στον ακόλουθο πίνακα:

  • * Τα παραπάνω χλμ βασιζονται στις προδιαγραφές της Xiaomi για την εμβέλεια της εσωτερικής μπαταρίας: Mi Essential: 20χλμ, Μ365 Aπλό/S1: 30χλμ , Pro/Pro2: 45χλμ (σε ECO mode, με βάρος οδηγού 75kg)

  Υπολογισμός πραγματικής εμβέλειας

  Για να υπολογίσετε με ακρίβεια την ρεαλιστική εμβέλεια που θα έχετε πολλαπλασιάστε την εμβέλεια που έχετε τώρα με τους συντελεστές της στήλης "αύξηση".

  Για παράδειγμα, έστω ότι έχετε ένα πατίνι Pro 2. Ο κατασκευαστής λέει ότι έχει θεωρητική εμβέλεια 45 χλμ. Εσείς όμως έστω ότι έχετε πραγματική εμβέλεια 35χλμ. Τότε με την έξτρα μπαταρία 12.8Ah θα έχετε πραγματική εμβέλεια 35χλμ * 2,03 = 71χλμ!

  Τι περιλαμβάνεται στο κιτ

  • Μπαταρία με επώνυμα στοιχεία EVE ή LG
  • Καλωδίωση με υψηλής ποιότητας καλώδιο σιλικόνης
  • Θήκη
  • Δωρεάν εγκατάσταση
  • Δωρεάν προγραμματισμός

  *¹ *²: Εάν βρίσκεστε στην Αθήνα η εγκατάσταση και ο προγραμματισμός γίνονται δωρεάν στο κατάστημά μας.
  Εάν βρίσκεστε εκτός Αθηνών το κίτ μπορεί να αποσταλλεί μαζί με αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης.

  : Ο προγραμματισμός είναι δωρεάν με την προϋπόθεση ότι το πατίνι σας δεν είναι κρυπτογραφημένο. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει μια μικρή χρέωση για το hardware ξεκλείδωμα.

  *¹ *² Προϋπόθεση για να γίνει δωρεάν εγκατάσταση και προγραμματισμός είναι να αγοραστούν και τα 3 μέρη του κιτ: μπαταρία, καλωδίωση και θήκη.

  Επιπλέον πληροφορίες

  Είμαστε με υπερηφάνεια οι πρώτοι που κατασκεύασαν τέτοιες μπαταρίες στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019, και ως εκ τούτου έχουμε με μεγάλη διαφορά τις περισσότερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, καθώς και αρκετές εξαγωγές στην Ευρώπη! Παράλληλα έχουμε την μεγαλύτερη εξειδίκευση σε πατίνια Xiaomi και γνωρίζουμε το λογισμικό τους καλύτερα από κάθε άλλο κατάστημα.

  Εγγύηση

  Οι μπαταρίες με EVE στοιχεία είναι έτοιμο προϊόν και δίνονται με 6 μήνες εγγύηση. Οι μπαταρίες με LG στοιχεία κατασκευάζονται στην εταιρία μας από MSc Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΕΜΠ με επώνυμα στοιχεία LG και δίνονται με 12 μήνες εγγύηση!

  Παρατηρήσεις

  • Η εγκατάσταση έξτρα μπαταρίας σε πατίνια Xiaomi απαιτεί τον προγραμματισμό τους με custom firmware. Αν το πατίνι σας είναι κρυπτογραφημένο πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσετε. Επειδή ειδικευόμαστε στα πατίνια Xiaomi μπορούμε να ξεκλειδώσουμε όλα τα ακόλουθα μοντέλα: m365, Pro 1, Essential / Lite, 1S, mi3, Pro 2 είτε με τον παλιό είτε με τον νέο επεξεργαστή. Παρακαλούμε, πριν προβείτε σε αγορά να μας συμβουλευτείτε.

  Περισσότερες Πληροφορίες

  Περισσότερες Πληροφορίες
  Συμβατότητα XiaomiM365, Pro, 1S, Pro 2, Essential / Lite, Mi 3
  Συμβατότητα Turbo-XΑπλό, Pro, Pro 2
  Τάση (V)36
  Τύπος ΜπαταρίαςLi-Ion
  Όροι Αναζήτησηςμπαταρία
  Design & Development: Electrons.gr - Copyright © 2023 - 2024