Κιτ περιορισμού ταχύτητας με τηλεκοντρόλ

39,00 €
Σε απόθεμα
SKU
002-0041

Κιτ περιορισμού ταχύτητας με τηλεκοντρόλ και μετατροπέα τάσης dc/dc για ηλεκτρικά πατίνια και μηχανάκια

Με το κιτ περιορισμού ταχύτητας με τηλεκοντρόλ και dc/dc μετατροπέα τάσης για ηλεκτρικά πατίνια και μηχανάκια / σκούτερ μπορείτε να είστε απόλυτα νόμιμοι στον δρόμο έχοντας ενεργό το όριο ταχύτητας της νομοθεσίας και να απενεργοποιείτε το όριο ταχύτητας όπου επιτρέπεται.
Με το πάτημα του ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο ενεργοποιείται ο περιορισμός ταχύτητας 25 χλμ/ωρα και με το πάτημα του άλλου πλήκτρου απενεργοποιείται.

Περιλαμβάνει:

  • Τηλεχειριστήριο / Τηλεκοντρόλ με δύο πλήκτρα
  • DC/DC μετατροπέα τάσης
  • Πλακέτα μεταγωγής με κεραία
  • Πλαστική θήκη για την πλακέτα μεταγωγής

Το κιτ είναι κατάλληλο για τάσεις έως 90V. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση του dc/dc μετατροπέα τάσης αν η τάση της τροφοδοσίας δεν υπερβαίνει ποτέ τα 30V. Για υψηλότερες τάσεις, είναι αναγκαία η χρήση του.

Εγκατάσταση σε ηλεκτρικά πατίνια και μηχανάκια / σκούτερ:

Ο dc/dc μετατροπέας τάσης τροφοδοτείται από την τάση της μπαταρίας και αυτός με την σειρά του τροφοδοτεί την πλακέτα μεταγωγής, όπως φαίνεται στην εικόνα. Στις περιπτώσεις που η τάση της μπαταρίας δεν υπερβαίνει τα 30V, δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του dc/dc μετατροπέα τάσης. Για να περιοριστεί η ταχύτητα, είναι απαραίτητο ο ελεγκτής - κοντρόλερ του οχήματος να έχει καλώδια περιορισμού ταχύτητας. Εάν δεν διαθέτει τέτοια καλώδια, τότε το κιτ αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Για παράδειγμα τα πατίνια Dualtron διαθέτουν τέτοια καλώδια.

Πρέπει να συνδέσετε το ένα καλώδιο περιορισμού του ελεγκτή - κοντρόλερ στον κοινό της πλακέτας μεταγωγής (2) και το άλλο καλώδιο μπορεί να συνδεθεί στο NC (1) ή NO (3), ανάλογα με το εάν θέλετε το πατίνι να είναι στην default κατάσταση με όριο ταχύτητας ή χωρίς όριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την εικόνα του προϊόντος.

Περισσότερες Πληροφορίες

Περισσότερες Πληροφορίες
Όροι Αναζήτησηςτηλεχειριστήριο, τηλεχειρισμό
Design & Development: Electrons.gr - Copyright © 2023 - 2024