Φορητή ηλεκτρική τρόμπα Xiaomi 1S

49,00 €
Εξαντλημένο
SKU
002-0039

Φορητή ηλεκτρική τρόμπα χειρός Xiaomi 1S με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου ιόντων (li-ion), ψηφιακή οθόνη, μανόμετρο και φως

 

Με την φορητή ηλεκτρική τρόμπα χειρός Xiaomi 1S μπορείτε να φουσκώνετε λάστιχα πατινιού, ποδηλάτου, μηχανής, αυτοκινήτου, μπάλες, αναρτήσεις αέρος κλπ. Το μικρό της βάρος (490gr) και μέγεθος σας επιτρέπει να την έχετε πάντα μαζί σας, ενώ με την ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου ιόντων (li-ion) δεν χρειάζεστε εξωτερική τροφοδοσία. Η τρόμπα μπορεί να φορτιστεί μέσω θύρας USB-C, οπότε μπορείτε να την φορτίσετε με έναν κλασικό φορτιστή κινητού ή από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ή με ένα power bank. Μπορείτε να ορίσετε ψηφιακά την επιθυμητή πιέση και η τρόμπα θα σταματήσει αυτόματα μόλις φτάσει σε αυτή. Διαθέτει 5 μνήμες προεπιλογής για να έχετε προκαθορισμένες τις πιέσεις που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Το στόμιο της είναι ειδικά φτιαγμένο ώστε να χωράει και στην βαλβίδα του μοτέρ των πατινιών xiaomi χωρίς να χρειάζεται προέκταση βαλβίδας. Διαθέτει φακό LED ώστε να μπορείτε να δείτε στο σκοτάδι.

Αυξημένη ταχύτητα και όγκος αέρα, για να επιστρέψετε στον δρόμο ταχύτερα. Φουσκώστε πλήρως 2 ελαστικά αυτοκινήτου ή γεμίστε τα 8 φορές, χάρη στις βελτιώσεις που παρέχουν αύξηση 45,4% στην απόδοση φουσκώματος με μία πλήρη φόρτιση.

Ο υψηλής ακρίβειας κύλινδρος συμπίεσης υποστηρίζει πιέσεις μέχρι 150 psi, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε εφαρμογές υψηλών πιέσεων όπως: ηλεκτρικά πατίνια, αναρτήσεις - μπουκάλες αέρος σε ποδήλατα βουνού και ελαστικά υψηλής πίεσης σε αγωνιστικά ποδήλατα.

5 προκαθορισμένες πιέσεις ελαστικών, για μεγαλύτερη ευκολία: Η φορητή τρόμπα Xiaomi 1S σταματά αυτόματα τον φούσκωμα των ελαστικών σας όταν επιτυγχάνεται η επιθυμητή προκαθορισμένη πίεση. Επίσης, αποθηκεύει τις τιμές πίεσης σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τις ρυθμίζετε επανειλημμένα.

Πείτε τέλος στις πρίζες και στα καλώδια! Με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-ιόντων (li-ion) μπορείτε να φουσκώσετε παντού χωρίς την ανάγκη εξωτερικής τροφοδοσίας.

Η τρόμπα έχει σχεδιαστεί ώστε να αντέχει σε 8 απαιτητηκά τέστ αντοχής:

  • Δοκιμές προστασίας υπερπίεσης
  • Δοκιμές έλξης του αεροσωλήνα
  • Δοκιμές αντοχής στη συμπίεση
  • Δοκιμές ηλεκτρικής αντοχής
  • Δοκιμές απόδοσης σε χαμηλές θερμοκρασίες του αεροσωλήνα
  • Δοκιμές φόρτισης υψηλής/χαμηλής θερμοκρασίας
  • Δοκιμές αντοχής σε πτώση
  • Δοκιμές αντοχής στον χρόνο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις στην αγορά που δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση την ποιότητα και την απόδοση της γνήσιας τρόμπας Xiaomi!

Περισσότερες Πληροφορίες

Περισσότερες Πληροφορίες
ΧρώμαΜαύρο
ΚατασκευαστήςXiaomi
Μοντέλο1S
Όροι Αναζήτησηςαεροσυμπιεστής
Design & Development: Electrons.gr - Copyright © 2023 - 2024